Oma blogiluettelo

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Parit rippikortit....

kortti päivässä syntyi, täytyy nyt useampi värkätä niin on valinnan varaa. Näissä onkin tosi vanhoja papereita kaivettuna laatikon pohjalta, nyt odotan vain yhtä uutta leimasinta niin matka jatkuu näiden osalta. Ylempi teksti on yksittäinen, joltakin ostettu joskus... alempi Stempelkellerin setistä no 2019 :-)



perjantai 25. huhtikuuta 2014

Loput huhtikuun joulukortit...

Jes, eipä tullut kiire näidenkään kanssa, ja kaksi ihan erilaista...nyt voi keskittyä vaikkapa rippikortteihin kun naapurin täti pyysi muutaman tekemään ennen kuin siirryn kesän viettoon. Ajatus tosin niistä on ihan hukassa kun pojille pitäisi tehdä...

Joulukortit 15-16 /2014

torstai 24. huhtikuuta 2014

Perhosia ja kukkia


Ystävätär kävi eilen minun korttivarastollani ja vei kaikki nämä kortit, en olisi ihan kaikkia antanut...joten tuo alimmainen on jo uusi. Nyt on kaikki kukat ja perhoset loppu....suree :-( Onneksi voi nettikaupasta tilata uusia, sielläkään ei tosin ole kukkasia. En arvannut että nämä olisi niin kysyttyjä. Joulukortteja ajattelin seuraavaksi, ainakin kaksi, tehdä....ei kun ensin päiväkahvit rahkapiirakan kanssa---jäi syömättä pääsiäisenä kun olin kotoa pois, kaivoin aamulla pakastimesta sulamaan, nam ;-D
 



lauantai 19. huhtikuuta 2014

Aurinkoista pääsiäistä....


vielä pitkänäperjantaina oli matkaajia pohjoiseen ihan kahden kaistan verran niin Mikkelin kuin Jyväskylänkin suuntaan. Tilda-hanhen sain viime vuonna pääsiäiseksi, tää on istunut pöydälläni siitä asti, ei voi mitään mutta tykkään, kangaskana ihan omaa tekoa joskus 10 v sitten. Tänään sain sitten tuon lasisen kanan, ihan kuin olisi joulu ollut...tuostakin tykkään--on reilun kokoinen ja painava. Ettei vaan ole Imatran reissulta tarttunut antajan mukaan kun olivat siellä tilkkupäivillä maaliskuun lopussa:-)


tiistai 15. huhtikuuta 2014

Parit punaiset....

Siivosin työpöytääni pari päivää sitten ja löysin pinosta väritettyjä leimakuvia mm nämä, joten kokosin korteiksi. Molemmissa vanhaa tavaraa paitsi tuo leveä punainen nauha on Karisman Sinellistä. Päätin lisäksi aina kortin teon jälkeen siivota myös pöytäni jotta sieltä jotain löytää...hih...se on nyt melkein tyhjä, on vain yksi pieni paperipino jossa on kaikki tärkeät jutut:-)

Joulukortit n:ot 13-14 / 2014

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Ja vielä kerran....ainakin....

Tänään aikani kuluksi ajelin Karisman Sinelliin ja tuon perhoskortin idean nappasin sieltä, kovasti kiiltelee kun kaikki on helmiäiskartonkia...Ilma olikin vaihtelevaa koko päivän, ensin kuivaa sitten vesisadetta kun olin jo kotiin ehtinyt. Viimein paistoi aurinkokin.


 Näihinki tarpeet kaikki Jyväskylän messuilta, Sinellistä...tosin nyt on kullanväriset kukat loppu....



torstai 10. huhtikuuta 2014

Pientä näpertelyä...

Pääsiäiseksi tein, kun illalla keksin että jotta voisi tuliaisiksi tehdä pienille pojille pääsiäispussukat kun heidän mummonsa täyttää vuosia ja suuntaan Savon maille pyhiksi. Kaupasta pitää jotain täytettä noihin vielä hommata, taitan reunat ja laitan nauhankin sulkijaksi. Tein samanlaiset ettei tule riitaa . Kissat ovat tosi vanhat, olen saanut ne tuttavaltani kuusi vuotta sitten kun hänellä on tuo stanssi. Heillä on kotona kaksi kissaa joten kummallekin oma :-)

Laiskuus pukkasi, eli muistin että olen saanut noita valmiita rusetteja...nitojalla pussit kiinni ja rusetti päälle :-)

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Hoppeeta...

Ilokseni laskuri on palannut lomalta :-) Aurinko häiritsee kuvaustakin, varjot vain heijastuu. Paremman näkösiä tulee kyllä kultasilla äärviviivatarroilla, tulipahan kokeiltua...vielä kyllä testaan jos vaikka sininen pohja olisi parempi:-))
Tämäpä on sitten kortti n:o 50....



maanantai 7. huhtikuuta 2014

Vähän erilainen pääsiäiskortti....


Jyväskylän Kädentaidot-messuilla Miia demosi Sinellin osastolla ääriviivatarrojen käyttöä, ihan oli pakko muutama ostaa ja kokeilla ennen kuin taas unohdan koko jutun ja ihmettelen miksi tuo mappi on noita täysi :-) Nuo kaksi kukkaa on kohotettu 3d-tarroilla...aika näpertäminen oli tässäkin, en mitenkään asettelua suunnitellut...tuohon iskin vaan ja sillä sipuli!!

Edit: Laitan vielä tähän tiedon jos jollekulle on epäselvää miten nuo kukkien/lehtien sisukset tuohon saa niin ostin Sinellistä Transferfolie-paketin...itse nimitän tuota siirtoteipiksi, apuna "hieromisessa" käytin nuuttaustikkua, käy vaikkapa saksien lenkut:-) Tuota siirtoteippiä voi käyttää monta kertaa, otti eka kerralla tosi tiukkaan kyllä kiinni kun meinasi kartonki revetä. Peitin lehdillä virheet! Kannattaa leikata sopiva pala...ei siis koko arkin kanssa tuskailla.

Huom! Osaako joku neuvoa mihin tuo minun laskurini on hävinnyt kun sivupalkissa on jo pitemmän aikaa lukenut järjestelmävirhe??
 


lauantai 5. huhtikuuta 2014

Jyväskylän kädentaidot....

tsekattu tänään kymmenen aktiivisen tilkkuilijan kanssa. Aamulla aikaisin liikenteeseen perillä olimme juuri sopivaan ruuhkahetkeen, tosi paljon oli väkeä paikalla. Itse ystävän kanssa tutkimme lähinnä askartelupuolta, tosin oven suussa oli heti Design Pylsy....hänellä on aina ihanaa uutta, yksi tarttui minunkin mukaan, olikin kallein ostos.Minulla oli pieni ostoslista, mitään niistä ei löytynyt. Sinellin osastolla Miia esitteli ääriviivatarrojen monipuolista käyttöä niitä tarttui mukaan muutama...hih...uskomatonta kun on tuolla mapillinen vanhaa varastoa. Korttipajan Heidiltä jotain pientä, pari kohojauhepurkkia ja tekstileikkeitä. Yksi Artin uusi leimasin Paperellasta...ei siis mitään muuta. Katsastettiin myöskin Toivolan Vanha Piha. Koskahan olen näin pienillä ostoksilla pärjännyt...siitä on aikaa, rahat siis melkein kaikki tallella lompsassa!! Nyt ei sitten tule kuvia, ei vanha jaksa :-)