Oma blogiluettelo

lauantai 29. tammikuuta 2011

Magnoliahaaste #41

Magnoliaa taas viime tipassa, siihen haluttiin feikkiompelua.Eipä meinannut kone lähteä mitenkään tikkaamaan...taisi olla jäässä:)Väritin Distressin täyttöpulloa käyttäen, ei taida olla mun juttu...vai oliko vika siinä etten pariin kuukauteen ole sutiin koskenut? Taidan tehdä tästä ystävänpäiväkortin, jotain kivaa tuonne sisälle:)
Täällä ei maailma ainakaan ole musta kun alkoi tupruttamaan lunta. Tänään ei sentään ole valot olleet poissa eivätkä edes vilkkuneet!


Posted by Picasa

tiistai 25. tammikuuta 2011

Mummon pojalle kortti

Ehkä tämä kortin teko alkaa taas palautua. Ihan viime ajalla osallistun tällä myöskin P*skiksen haasteeseen #74 jossa vaadittiin valokuvaa korttiin.
Tänään täällä on muuten tosi pyrynen ilma, lunta tulla tuiskuttaa ihan reippaasti.Sähköt ovat vilkkuneet jo monta päivää ja aamulla olivat jo hetken poiskin. Lumitöihin sitä on mentävä niin kunto ja mieli pysyy reippaana:)

torstai 20. tammikuuta 2011

Torkkupeitto toisilla väreillä

Joulun pyhät tikkasin käsin tiiviisti tätä peittoa:) Merkku jo luuli että olen tähän hukkunut kun en saanut kortteja aikaseksi. Lahjaksi menee, kokoa peitolla 125 x175...juuri sopivan reilu päivätorkuille:)
http://merkkublogi.blogspot.com/
 

lauantai 15. tammikuuta 2011

Leilan erikooset #2

Leila halus nähdä kivoja leipomuksia. Nyt kun satuin muistamaan niin otanpa osaa tähän haasteeseen, viikolla ehdin jo kaikki syödä ennen kuin muistin koko jutun:)
Aamutuimaan lämpimät sämpylät keiton kaveriks:)

Ja marjapiirakkaa, tietysti ehdin jo kahvin kanssa aloittamaan tämänkin:)
Just niukan naukin ehdin osallistumaan, huomenna 16.1. klo 20.00 osallistumisaika menee umpeen, joten vielä ehditte oikein hyvin leipomaan:))


keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Palkintoa pukkas....taas jälleen kerran


Hengissä täällä vielä ollaan, laitoin Leimailutaivaan n:o2 haastepalkinnon tänne näkyviin. Tämä tuli Villakeijusta, aivan ihanaa tavaraa:) Kiitokset menevät Taavan onnettarelle ja Johannalle lähetyksestä:)
Posted by Picasa

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Aamullinen näkymä taivaanrannasta



Tänään aamun näkymä oli aivan ihana, kuitenkin 5 minuutin kuluttua se oli kaikki ohi kun pilvet peittivät koko komeuden:)

Kuva suurenee nyt, ladattu suoraan Picasasta...tosin en tykkää tuosta picasan kuvasta alla. Toistaiseksi en vielä tiedä miten saa samaan postaukseen useamman kuvan?!!
 Posted by Picasa